• 21.04.2018

Вітаємо з Міжнародним днем цирку!

У кого не захоплює дух від неймовірних трюків гімнастів і акробатів під куполом? Хто від душі не сміявся над іскрометними жартами клоунів? А хто не милувався вправними звірятками, що залюбки виступають на арені? Циркове мистецтво здавна об’єднує людей по всьому світу.
Кожної третьої суботи квітня по всьому світу відзначається Міжнародний день цирку.
Цю дату затвердили в 2009 році за ініціативою Європейської циркової асоціації та Всесвітньої федерації цирку, що діють під патронатом принцеси Монако Стефанії. Президент Європейської циркової асоціації Урс Пилс і принцеса Стефанія запропонували всім циркам підтримати ініціативу щорічного святкування Міжнародного дня цирку і відтоді це день збереження цтркових традицій, розвитку та вдосконалення.
Першими цирковими номерами стали трюки на конях, виконані Філіпом Астлеем, а вже потім на арену почали виходити гімнасти, жонглери, канатохідці, дресирувальники, клоуни.
Сьогодні в Україні цирк «Shekera» з гідністю підтримує та розвиває циркові традиції, є почесним членом Всеукраїнської асоціації цирків України. Сьогодні це один з найкращих цирків України.
«Цирк «Shekera» використовує у підготовці своїх програм лише найсучасніші технології, вони намагаються розвивати циркове мистецтво, створюючи унікальні за майстерністю та красою виконання номери. Цирк «Shekera» наразі єдиний цирк, білети на програми якого можна придбати онлайн. Це дійсно крок уперед, адже українці гідні того, аби відпочивати якісно», — говорить Голова Всеукраїнської ассоціації  цирків України, вітаючи всіх з Міжнародним днем цирку та запрошуючи насолодитися програмою найвищого рівня майстерності від артистів цирку «Shekera».