• 10.04.2018

Найсучасніша програма “Pirates&Monsters”

Найсучасніший цирк України «Shekera» цього року покаже глядачам унікальне, єдине в світі шоу “Pirates&Monsters” та дивуватиме українців неймовірними монстрами та піратськими пригодами.

«Днями ми розпочали всеукраїнський тур з надсучасною унікальною авторською програмою “Pirates&Monsters”. Це не просто програма – це місяці підготовок та тренувань, тони апаратури та декорацій, лише професійні артисти та найкращі костюми. Ми виступаємо із максимальною віддачею. Я працював у 25 країнах світу, маю двадцятирічний стаж роботи у цирку і впевнений, що українці гідні того, аби дивитися циркове шоу найвищої якості», – запевнив режисер програми, лауреат багатьох міжнародних фестивалів Artem Vielkin.

За задумкою режисера Artem Vielkin, шанувальники цирку «Shekera» вже мандрували потаємними куточками країни Аlazana, а цього року, подивившись програму “Pirates&Monsters” зможуть отримати незабутні враження від мандрівки на справжнісінькому кораблі,  який до того ж захоплять непосидючі пірати та страшні монстри.

Програма “Pirates&Monsters”  – це найсучасніші номери у світі циркового мистецтва. За допомогою найновітніших технологій ми здійснили мрію «повелителя змінного струму» Ніколи Тесли. В ексклюзивному шоу молнії сягають 5 метрів. Приборкувач молній пропускає через своє тіло 80 киловатт справжнього живого току.  На глядачів чекає восминіг з величезними щупальцями та гігантська медуза. Програма “Pirates&Monsters” – це пригода, яку ви не забудете.