• 02.05.2018

Найсучасніший цирк України «Shekera» покаже глядачам унікальне, єдине в світі шоу “Alazana”

Найсучасніший цирк України «Shekera» цього року покаже глядачам унікальне, єдине в світі шоу “Alazana” та дивуватиме українців неймовірними монстрами та піратськими пригодами.

«Днями ми розпочали всеукраїнський тур з надсучасною унікальною авторською програмою “Alazana”. Це не просто програма – це місяці підготовок та тренувань, тони апаратури та декорацій, лише професійні артисти та найкращі костюми. Ми виступаємо із максимальною віддачею. Я працював у 25 країнах світу, маю двадцятирічний стаж роботи у цирку і впевнений, що українці гідні того, аби дивитися циркове шоу найвищої якості», – запевнив режисер програми, лауреат багатьох міжнародних фестивалів Artem Vielkin.

За задумкою режисера Artem Vielkin, шанувальники цирку «Shekera»  цього року, подивившись програму “Alazana” зможуть отримати незабутні враження від мандрівки неймовірним світом.

Програма “Alazana”  – це найсучасніші номери у світі циркового мистецтва. За допомогою найновітніших технологій ми здійснили мрію «повелителя змінного струму» Ніколи Тесли. В ексклюзивному шоу молнії сягають 5 метрів. Приборкувач молній пропускає через своє тіло 100 киловатт справжнього живого току. Програма “Alazana” – це пригода, яку ви не забудете.